به گزارش خبرنگار حیات، به منظور پاسداشت یاد و نام قهرمانان ماندگار ایران اسلامی، مراسم نصب تندیس شهید مصطفی چمران روز شنبه ۲۶ بهمنماه ۱۴۰۴ ساعت ۹ صبح در بزرگراه شهید چمران، ابتدای خیابان الف برگزار شد.
این مراسم با حضور مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران، داوود گودرزی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، شهردار منطقه یک و جمعی از مدیران شهری و اصحاب رسانه برگزار شد.
هادی حقبین، شهردار منطقه یک، در این مراسم با قدردانی از تلاشهای همکاران حوزه خدمات شهری اظهار کرد: در کنار همه دستاوردهایی که در بخشهای مختلف رقم خورد، توجه چندوجهی به ابعاد مختلف شهر و نیازهای شهروندان در دستور کار قرار داشت.
وی با اشاره به همزمانی این برنامه با سالگرد شهدای جنگ ۱۲ روزه افزود: امروز نیز در شرایطی قرار داریم که یادآوری رشادتها و فداکاریها اهمیت مضاعفی دارد. مدیریت شهری در این سال پرحادثه تلاش کرد ضمن توجه به زندگی عادی مردم، موضوع زیباسازی و ارتقای منظر شهری را دنبال کند و همزمان رویدادها و اتفاقات مهم را در حافظه تاریخی شهر ثبت کند.
شهردار منطقه یک با بیان اینکه شهید چمران شخصیتی جامع، فرماندهای رشید و دانشمندی اندیشمند بود، تصریح کرد: در طراحی و ساخت این تندیس تلاش شد با دقت و حساسیت، ابعاد شخصیتی این شهید بزرگوار بهویژه وجه علمی و اندیشهورز ایشان مورد توجه قرار گیرد. در این مسیر از رهنمودهای دکتر چمران نیز بهرهمند شدیم.
حقبین با اشاره به اقدامات پیشین منطقه در حوزه المانهای شهری مرتبط با شهدا گفت: سال گذشته توفیق داشتیم در شرقیترین نقطه منطقه، تندیس شهید بابایی را نصب کنیم و امروز نیز در غربیترین نقطه منطقه، این تندیس نصب میشود.
وی همچنین از برنامهریزی برای نصب المان شهدای میدان قدس خبر داد و افزود: با توجه به نزدیکی سالگرد شهدای جنگ ۱۲ روزه و اینکه میدان قدس محل اصابت موشکها بوده است، انشاءالله بهزودی المان شهدای این میدان نیز نصب خواهد شد.
شهردار منطقه یک در پایان ابراز امیدواری کرد این اقدامات فرهنگی موجب برکت در زندگی شهروندان و تداوم راه شهدا باشد.

در پایان این برنامه که با هدف گرامیداشت مقام والای شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت برگزار شد، از تندیس این شهید بزرگوار با ارتفاع کل ۸ متر (شامل ۶ متر تندیس و ۲ متر پایه) از ترکیب فلز و بتن گلاسه و کاری از مرام علی نوری، سازنده تندیس شهید بابایی، رونمایی شد.
نظر شما